Frakt och leverans

Frakt och leverans

Våra frakter sker antingen med Postnord, DHL eller Schenker beroende på vilket transportalternativ du väljer.

Till utlämningsställe
Ditt paket skickas till det utlämningsställe som ligger närmast den adress du angav i din order. Närmsta utlämningsställe kan variera beroende på vilken transportör du väljer när du genomför ditt köp. Om ditt paket väger över 20 kg kan det inte skickas till ett utlämningsställe, utan måste levereras hem till dig. Detta beräknas i köpprocessen.

Hemleverans
Hempaket levereras normalt till ert företag eller utanför privatpersons adress på dagtid alla helgfria vardagar.
Leveransen aviseras via sms . Hemleverans är endast möjlig om ni angivet ett giltigt mobilnummer. Viss begränsning av leveranser till öar i skärgården.

Kundmöten Företag
För kundmöten som ligger utanför en radie av 10 mil, oavsett om det gäller prospektering, förstudie eller presentation debiteras Företaget eller Organisationen vår personalkostnaden på 490 kr per person samt 30 kr i milersättning. Nuvarande kontor är Viktor Rydbergsgatan 31, 41257 Göteborg, Sverige

Ditt ansvar när du tar emot varorna
Observera att det är du som har ansvar för varorna när du har skrivit under leveransavin. Om emballaget verkar vara skadat ska du inte ta emot paketet. Du ansvarar för att kontrollera varorna och upptäcka eventuella fel, och du ska meddela oss om eventuella reklamationer. Detta ansvar påverkar inte dina lagstadgade rättigheter eller din rätt till ersättning. Vi står för transportrisken till dig. Om paketet är skadat vid uthämtning så rekommenderar vi att du direkt reklamerar det hos ditt ombud eller till oss. Om du först upptäcker skadan när du kommit hem så ber vi dig ta kontakt med oss. Skada som upptäcks efter leverans vid uppackning av gods (dold skada) anmäls senast 7 kalenderdagar efter mottagandet av godset.

Ej mottagen leverans
Om du valt att få ditt paket till ett utlämningsställe, så ligger ditt paket kvar där i 14 dagar. Om du inte hämtat det inom denna tid, så returneras paketet. Om du valt hemleverans och inte är hemma när leveransen kommer, så kan du hämta vid transportörens terminal alternativ själv bekosta nytt leveransförsök. Transportören kommer att kontakta dig. Om alla hemleveransförsök misslyckas kommer ditt paket att returneras. Vid ej mottagen leverans beställning tar vi ut en avgift om 300 SEK eller €30.

Fraktpriser
Priserna för frakt av paket framgång som en separat post på webbsidan eller offerten.

Företag
För företag skickas en offert för godkännande. Förskottsbetalning på 40 procent betalas på skräddarsydda arbeten samt orders över 100.000 SEK. Denna är betalas inte tillbaka vid normala orders eller skräddarsydda jobb. Därefter upprättas en projekt och avtalsplan som ska godkännas av uppdragsgivare.

Vid frågor kontakta oss här