OM OSS

Om Hedgeblom

Vår vision är tydlig. Att behålla vår plats som ett av de ledande företagen inom artificiella produkter för företag, hem och trädgård. Vi har över 10 års erfarenhet inom området och expanderar kontinuerligt inom EU. Vi vänder oss till företag samt privatpersoner som söker underhållsfria, miljövänliga och naturtrogna produkter.

Från den sekund du gör en beställning har vi ett ansvar. För att du får dina varor levererade i tid, att kvaliteten håller vad den lovar, att monteringsanvisningarna är tydliga och att du enkelt kan kontakta oss om du har några frågor eller funderingar. Vi har också ett stort åtagande i att du får det absolut bästa möjliga pris som vi kan erbjuda på din valda produkt. Vi ska ha marknadens mest nöjda kunder! Vi nöjer oss inte med mindre.

Vad gäller kvalitet och produkter är vi inte som andra. Vi skapar produkter som vi själva skulle vilja ha. Då sätter vi vårt varumärke på dem. Det är vår kvalitetsstämpel till dig. För vi nöjer oss inte förrän vi känner en stolthet över produkten, och den uppfyller våra krav kring kvalitet och pris. Först då är den god nog åt dig. Vi vet att kvalitet lönar sig – och det vet våra kunder också.